21 Nov 2014
November 21, 2014

Ku Ndodhemi

0 Comment

CaptureAll Gllas shpk mund ta gjeni tek ambjentet ne Ahmetaq , Preze ku ndodhen zyrat qendrore dhe neper filialet si rruga Aleksander Moisiu , ne zonen e ish Kinostudios. Telefononi cdo moment ose na konktaktoni me email per cdo sherbim dhe produkt qe ju duhet….. me shume