21 Nov 2014
November 21, 2014

Rreth Nesh

0 Comment

rAllGllas shpk me një experience 13 vjecare operon në tregun shqipëtar në fushën e përpunimit dhe tregtimit të produkteve prej xhami.Aktivitet fillestar i kompanisë është ushtruar në një ambient 600 metër katrorë, më vonë, pas zgjerimit të kompanisë u shtua nevoja.. me shume