Pasqyra

Pasqyrat ne vetevete jane nje tip xhami dekorativ. Thuhet se pasqyrat e e bejne nje ambjent (hapesire) te duket me e madhe.
Xhami I thjeshte dhe I qarte I ngjyrosur me nje shtrese argjendi I jep pasqyrim prej me shume se 92 % te drites optike.
Shtresa e argjendit merr disa trajtime speciale dhe eshte e mbrojtur me 2 shtresa te tjera mbrojtese.
Pasqyrat mund te perdoren ne shume drejtime:
• Ne shtepi , vecanerisht ne ato ne te cilat mungon hapesira dhe drita dhe mundohen te kompesohen permes perdorimit te pasqyrave.
• Restorante, bare, hotele, teater
• Qendra pushimi, argetimi, sporti, pishina
• Punishte dhe dyqane
• Ambiente private dhe publike
Cdokush qe ka nevoje per nje pasqyre mund ta marri ate ne permasen dhe llojin qe deshiron
Tipet e pasqyrave:
• Pasqyre transparente 3mm, 4mm, 5mm
• Pasqyre fime
• Pasqyre bronze
• Pasqyre antike