Xham akustik

Mbrojtja nga zhurmat eshte nje nga ceshtjet e rendesishme ne ditet e sotme.
Ndoshta nje nder kerkesat themelore persa I perket standarteve te jeteses eshte niveli I ulet I zhurmes.
Ku mund te perdoren:
• Klinika dhe qendra shendetesore
• Salla konferencash dhe takimesh
• Zyra dhe ambjente bankare
• Shtepi ne zona urbane