Xhama te lyer me boje ( lokabel)

Xhamat lokabel jane xhama me boje dhe te pjekur cka e ben bojen rezistente ndaj kohes dhe faktoreve te tjere.
Jane 4mm po mund te kete dhe spesore te tjere. Llojet ljane:
– Lokabel I bardhe
– Lokabel I zi
– Lokabel I kuq
– Lokabel portokalli
– Lokabel jeshil (Amc)
– Gri metalizato
– Lokabel I zi me xixa
– Lokabel kafe
– Lokabel kapucino
– Lokabel Limoni