Sherbimet

Kompania AllGllas shpk ju ofron të gjitha punimet në xham dhe pasqyra.

Gjithashtu tek AllGllas do të gjeni të gjithë llojet e xhamave që nga më të thjeshtit deri tek xhamat termik, izolues, vetëlarës;

  • Fasada te vazhduara
  • Vetrata te ndryshme
  • Xhama termik
  • Dopjo xham
  • Punime te ndryshme ne xham
  • Pasqyra
  • Perpunim xhami
  • Temperim xhami
  • Xhama dopiotermik
  • Fasada etalbon kompozit
  • Dyer dritare alumini
  • Parmak dhe shkalle xhami
  • Laminim xhami
  • Vetrata te Ndryshme
  • Punime te ndryshme ne xham
  • Punime te ndryshme duralumini.

AllGllas ju ofron shërbim efikas  për cdo dëshirë tuajën, si dhë një transport të garantuar për të gjitha produktet.

Kompania AllGllas realizon projektimin e fasadave që klienti kërkon, më pas bën përpunimin e produktit dhe montimin e tij, duke ju ofruar në këtë mënyrë një shërbim të zbatuar hap pas hapi dhe korrekt. Tek AllGllas do të gjeni atë që gjithmonë keni dëshiruar, efikasitet, ruajtje të energjisë dhe elegancë, të cilën ua ofrojnë vetëm produktet e kompanisë AllGllas.

Katalogu i All Glass

capture